Odden Kirke er lukket i øjeblikket grundet renovering af kalkmalerier, orgelflytning og varmeprojekt. Indtil da vil Gudstjenester mm foregå i Lumsås Kirke.
Vi beklager den ulejlighed dette forvolder men glæder os til at vise resultatet frem i marts 2023.
Det er muligt at realisere projektet med støtte fra:
Augustinusfonden
Den A.P. Møllerske støttefond
Kirkeministeriets kirkeistandsættelsesordning.

Odden kirke er stadig lukket pga. restaurering af kalkmalerier og flytning af orgel, men klar nok til at vi kan holde en kort udsendelsesandagt i kirken 21.1. kl. 10. Efter andagten går vi til Lumsås. Første halvdel af vandringen går vi i tavshed. Anden halvdel af vandringen taler vi med en, vi ikke kender om vandringens tema, som angives ved udsendelsen. Ved ankomst til Lumsås er der kort modtagelsesandagt og let måltid. Bus 561 kører fra Lumsås til Overby kl. 13.21 (og igen kl. 15.21), så de, der har behov for det, kan komme tilbage til deres bil ved Odden kirke. Man skal huske rejsekort, hvis man skal retur med bussen. Vel mødt!

Julehilsen fra menighedsrådets formand Susan Elisiussen

Kirkebladet kan læses her.

Klik på billedet herunder, så kan programmet for Provstiets pilgrimsvandringer læses.